Yingjia Club by Neri&Hu

Chinese architects Neri&Hu have completed the Yingjia private member’s club in Beijing.

A black entrance tunnel leads visitors up towards a reception two storeys above, which open out onto the double-height hall and exhibition gallery that are overlooked from the floors above. From here, members can also visit a tearoom where drawers cover the walls, a room dedicated to wine-tasting or a library.

Colour palettes graduate from white to light and dark shades of brown, which includes whitewashed oak, smoked oak and teak for the ceilings, walls and floors. A courtyard lounge occupies the top floor of the building, where openings in the roof exposed certain areas to the elements.

Photography is by Shen Zhonghai

Story from: Dezeen

Read more: Neri&Hu

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 233 other followers

%d bloggers like this: