Reframe by Paul Scales & Atelier Kit

During this year’s Festival of Living Architecture in Montpellier, France in June, Dutch architecture studio Paul Scales and French architecture and design studio Atelier Kit created an installation called Reframe.

Originally built in Paul Scales’ Rotterdam studio, the installation was rebuilt for the festival.

The theme of the festival this year was ‘surprise’, so the architects came up with a simple cube design that gradually reveals multiple framed viewpoints.

The installation was built from 45 opal-coloured polycarbonate sheets, a type of plastic often used for outdoor roofing and glazing, and 16 steel plumbing pipes.

Read more: Paul Scales

Read more: Atelier Kit

Read more: Festival of Living Architecture

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 236 other followers

%d bloggers like this: