Pearlescent Music Hall by Cor & Asociados

Spanish architects Cor & Asociados have completed a pearlescent music hall in a village near Alicante.

Shimmering porcelain tiles clad the multi-purpose auditorium, which adjoins converted civil guards quarters to comprise the new two-storey music centre. Staircases encased within glass boxes link the existing U-shaped building to the extension.

Layered screens create overlapping fins on the interior walls of the auditorium, which are backlit in stripes.

Read more: Cor & Asociados

Photography: David Frutos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: