Martagon by Reiichi Ikeda

Japanese designer Reiichi Ikeda created a spacial installation consisting of a wire mesh box in the middle of a fashion boutique in Osaka.

Chain-link fencing has been used for the walls of the box, which is separated into three parts and connected by rounded doorways.

Clothes rails have been positioned against the bare brick walls of the Martagon boutique and wood has been used for the counter and shelving.

Outside, a balcony made of chain-link fencing surrounds the shop window and the wooden entrance door.

Read more: Reiichi Ikeda

Story from: Dezeen

Advertisements
Comments
One Response to “Martagon by Reiichi Ikeda”
  1. Very minimalist installation. Thanks for sharing. Cheers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: