Aesop West Village New York

Clean & simple seem to be the key words for both the products as well as interiors of the Aesop brand.

The australian skin product company’s latest shop is located in Manhattan’s West Village and is designed by March Studio.

The studio, which is based in Melbourne, wanted to create a way to make the store feel and appear more spacious. The team took bleached wood and created a “rib-cage” like interior where wood slats repeat themselves to add visual depth to the store. No need to add color to the design, at Aesop, the products become design elements as they saturate the space!

Read more: Aesop

Read more: March Studio

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: